Betalen

Het gehele bestel- en betaalproces vindt plaats via een beveiligde ssl-verbinding. Dit gebeurt automatisch, hier hoeft u zelf niets voor te doen. De beveiligde verbinding is te herkennen aan het groene slotje in de webbrowser.

iDeal


iDeal is de meestgebruikte betaalmethode in Nederland. Het is eenvoudig, veilig en snel. Na het plaatsen van uw bestelling wordt u naar de beveiligde betaalpagina geleid waar de iDeal-betaling plaatsvindt. Na het autoriseren van uw betaling wordt de bestelling automatisch als betaald gemarkeerd.

- Makkelijk
- Veilig
- Snel

Creditcard


Rollatorplein ondersteunt online betalingen via Master Card en Visa. De creditcard wordt steeds meer gebruikt bij online aankopen, mede dankzij de standaard aankoopverzekering en het toenemende gemak waarmee betaald kan worden.

Overschrijving


Bij Rollatorplein kunt u kiezen voor betalen via bankoverschrijving. Het bedrag kan dan eenvoudig via internetbankieren, telebankieren of een overschrijvingskaart worden overgemaakt. Houd er rekening mee dat een overschrijving gemiddeld 1-3 werkdagen duurt. De bestelling wordt verzonden zodra het bedrag op onze rekening is bijgeschreven.

Achteraf betalen


AfterPay voert voor Rollatorplein het volledige achteraf betaalproces uit. Dit betekent dat u een digitale factuur van AfterPay via e-mail ontvangt om het gekochte product(en) te betalen. U kunt betalen met een digitale factuur tot een bedrag van € 250. Ter goedkeuring van uw verzoek om te betalen met digitale factuur voert AfterPay een gegevenscontrole uit. AfterPay hanteert een strikt privacy beleid zoals omschreven in haar privacy statement. Mocht onverhoopt uw verzoek tot betaling met digitale factuur niet geautoriseerd worden, dan kunt u natuurlijk het aan te kopen product betalen met een andere betaalmethode. U kunt bij vragen altijd contact met AfterPay opnemen. Voor meer informatie verwijzen wij u naar het consumentendeel van de AfterPay website. Voor achteraf betalen bedragen de betaalkosten: € 1,00.

Vragen?


Heeft u nog vragen? Neem dan contact met ons op.

Mollie

100% veilig betalen