RL-120 rollator

De RL-120 rollator is een zeer stabiele en lichtgewicht rollator en vergroot uw zelfstandigheid. Voor uw gemak is dit model uitgevoerd met een grote zitting en een comfortabele rugsteun. Daarnaast is de RL-120 voorzien van twee ergonomische handgrepen voorzien van handremmen, zodat u op elk gewenst moment kunt stoppen.

De ergonomische handgrepen zijn in hoogte verstelbaar. Voor gebruik buitenshuis is de RL-120 rollator uitgerust met een handig afneembaar mandje voor boodschappen. Een handig dienblad voorziet u van alle gemakken binnenshuis.
Gratis thuisbezorgd
Levertijd: 1-2 werkdagen
RL-120 rollator
Prijswijzigingen voorbehouden

Op voorraad

€ 109,00
Bekijk op bol.com
Productbeschrijving

Rollator RL-120

Door het gebruik van een aluminium constructie is de RL-120 rollator een lichtgewicht rollator van slecht 7,4 kg. Ondanks zijn lage gewicht, voldoet de RL-120 rollator aan alle veiligheidseisen die aan een rollator gesteld worden. In de Duitse Stiftung Warentest, uitgevoerd in 2005, kreeg deze rollator een welverdiende tweede plaats. De rollator is zowel geschikt voor binnenshuis als buitenshuis gebruik. De rollator is eenvoudig in te klappen en kan daardoor makkelijk meegenomen worden in de auto.

De rollator beschikt over een grote zitting met daarbij een comfortabele rugsteun. Twee ergonomisch gevormde handgrepen met handremmen leveren extra veiligheid. U kunt de snelheid van de rollator daarmee zelf regelen. Om het nog comfortabeler te maken zijn de handgrepen in hoogte verstelbaar. Door zijn geringe breedte van 62 cm past de RL-120 rollator gemakkelijk door elke deur. Voor het halen van kleine boodschappen is de rollator voorzien van een afneembaar draadmandje. Een handig dienblad maakt het u binnenshuis makkelijk. Zo kunt u binnenshuis zelf kleine spullen vervoeren. Uw zelfstandigheid wordt daarmee vergroot.

Specificaties
Gewicht 7,1 kg
Parkeerrem Ja
Reviews
Schrijf uw eigen review

U plaatst een review over: RL-120 rollator

Hoe waardeert u dit product? *

  1 ster 2 sterren 3 sterren 4 sterren 5 sterren
Algemeen