Topro Olympos

De Topro Olympos rollator van het Noorse Topro is dankzij de grote wielen zeer geschikt voor gebruik buitenshuis, zoals op oneffen terrein. Maar ook binnenshuis is deze rollator zeer comfortabel. Door twee verschillende maten is er altijd een model dat bij uw lichaamslengte past.

De Topro Olympos kan met één hand worden ingeklapt, waarna de rollator perfect stabiel blijft staan. Er zijn diverse handige accessoires leverbaar, waaronder een stokhouder en rugsteun.
Gratis thuisbezorgd
Levertijd: 1-2 werkdagen
Topro Olympos
Prijswijzigingen voorbehouden

Op voorraad

€ 339,00
Bekijk op bol.com
Productbeschrijving

Topro Olympos rollator

De Topro Olympos is de ideale rollator voor buiten. Standaard wordt de rollator afgeleverd met afsluitbaar en afneembaar boodschappennetje, reflectoren en een comfortabele zitting. De ergonomische handgrepen verhogen het comfort. Deze handgrepen worden eenvoudig weer op de juiste hoogte ingesteld als de rollator uitgeklapt wordt, met het zogeheten Topro Memory System.

Ingeklapt blijft de rollator zeer stabiel staan met behulp van een fixatieklem. Inklappen gebeurt door een koord in de zitting omhoog te trekken, waarna de rollator zich netjes horizontaal opvouwt. De Topro Olympos is uitgevoerd in twee maten, een small (8,0 kg) en medium (8,6 kg) model.

Het grootste voordeel van de Topro Olympos rollator is het feit dat deze zeer geschikt is om buitenshuis te gebruiken. De grote rubberen wielen nemen elk terrein zonder problemen. Drempels en zelfs stoepranden zijn geen probleem. De Topro Olympos is vervaardigd uit weersbestendig materiaal en kan na gebruik indien nodig afgespoeld worden met water. Voor extra veiligheid kan er gekozen worden voor een geïntergreerd valalarm en LED verlichting. Zodra het donker wordt, schakelt de bewegings sensor de LED verlichting automatisch in zodra de rollator in beweging komt. Na 2 minuten stilstand schakelt de LED verlichting weer uit. Het valalarm zal automatisch aangaan zodra de rollator kantelt.

Specificaties
Gewicht 8,8 kg
Parkeerrem Ja
Reviews
Schrijf uw eigen review

U plaatst een review over: Topro Olympos

Hoe waardeert u dit product? *

  1 ster 2 sterren 3 sterren 4 sterren 5 sterren
Algemeen