Topro Troja

De Topro Troja rollator is de meest gebruikte rollator van Nederland. En dat is niet zonder reden. Deze rollator is lichtgewicht, zeer eenvoudig te bedienen en bijzonder veilig en stabiel. Iedere dag weer vertrouwen er duizenden mensen op dit model voor hun mobiliteit.

Het opvouwmechanisme is zo efficiënt ontworpen dat deze rollator zonder enige moeite in een kleine kast of kofferbak past. De Topro Troja vouwt horizontaal in en kan zelfstandig blijven staan. Ook is bijvoorbeeld nagedacht over het wegwerken van de remkabels. Deze zitten u nooit in de weg en kunnen dus ook niet beschadigen. Daardoor is deze rollator ook bijzonder duurzaam.
Gratis thuisbezorgd
Levertijd: 1-2 werkdagen
Topro Troja
Prijswijzigingen voorbehouden

Op voorraad

€ 263,00
Bekijk op bol.com
Productbeschrijving

Topro Troja rollator

De Topro Troja is één van de bekendste top-rollators. Het van oorsprong Noorse design is zeer degelijk en speciaal ontworpen op veiligheid. Dat maakt dat u altijd op deze rollator kunt vertrouwen, precies op de momenten dat u dat het meeste nodig heeft. Er zijn dan ook al vele duizenden Nederlanders die u voor zijn gegaan, en diverse tests waarin de Topro Troja hoog is geëindigd, zo niet tot de beste rollator is verkozen.

Het belangrijkste voordeel is dat deze rollator bijzonder licht van gewicht is. Daardoor is deze rollator zeer handzaam en kunt u hem altijd moeiteloos optillen. Door de speciale stapsteuntjes fungeert de rollator ook als drempelhulp, zodat u gemakkelijk en veilig over opstapjes heen kunt stappen. En als u de rollator ergens mee naartoe wilt nemen, kunt u hem dankzij het lage gewicht zo in de auto of bus zetten. Het ontwerp is zo gekozen dat de Topro Troja met één hand in te vouwen is. Het is dus uw steun en toeverlaat als u hem nodig heeft, en nooit een last als u de rollator eventjes niet nodig heeft.

Als u behoefte heeft aan extra ondersteuning, is een rollator een ideaal hulpmiddel. De Topro Troja is zo gemaakt dat hij u altijd mobiel kan houden. Hij is zo ontworpen dat hij zeer gemakkelijk in het gebruik is, ook als u een beperkte bewegingsvrijheid heeft. Dat maakt deze rollator tot de perfecte hulp. Het is dus geen wonder dat de Topro Troja de meest-gebruikte rollator is.

Specificaties
Gewicht Medium: 7,4 kg
Small: 7,1 kg
Extra small: 6,6 kg
Lengte 65 cm
Breedte 61 cm
Hoogte Medium: 78-100 cm
Small: 67-86 cm
Extra small: 64-79 cm
Zithoogte Medium: 62 cm
Small: 54 cm
Extra small: 52 cm
Afmeting opgevouwen Medium: 80x66x24 cm
Small: 74x66x24 cm
Extra small: 64x66x23 cm
Belastbaar tot Medium: 150 kg
Small: 125 kg
Extra small: 80 kg
Gebruikerslengte Medium: 150-200 cm
Small: 135-170 cm
Extra small: 125-160 cm
Kleur Zilvergrijs
Materiaal Aluminium, kunststof
Afmeting wielen 200x36 cm
Accessoires (standaard) Boodschappennetje
Accessoires (optioneel) Stokhouder, dienblad, rugsteun
Parkeerrem Ja
Handleiding Downloaden ↓
Reviews
Schrijf uw eigen review

U plaatst een review over: Topro Troja

Hoe waardeert u dit product? *

  1 ster 2 sterren 3 sterren 4 sterren 5 sterren
Algemeen